Maatwerk is onze standaard

Of u nu een groot bedrijf bent, of een startende eenmanszaak, we leveren altijd maatwerk. We kunnen niet anders. Elk bedrijf, dus elke uitstraling en strategie, is immers uniek. Om echter de kwaliteit van het ontwikkelingsproces te bewaken, hebben we wel enkele onderdelen gestandaardiseerd. 

Maatwerk is ons credo
Samen met u ontwikkelen we stap voor stap een internetapplicatie die past bij uw bedrijf. We volgen daarbij nauwlettend het stappenplan, zodat we tot uitgelezen afspraken kunnen komen. Wat u ook bedenkt, wij kunnen het voor u maken. Wilt u uw database aansluiten op uw webshop? Wilt u debiteurenbewaking via het internet? Wilt u uw website volledig kunnen beheren, van de tekst tot aan de navigatie toe? Het kan.

De prijzen
Op de pagina tarieven krijgt u een idee hoe we globaal de prijs berekenen van een website. Maar voor het echte maatwerk is dit van minder belang. U wilt een professioneel product, wij zorgen dat u dat krijgt, eventueel met een helder terugverdien-traject. Op de pagina portfolio kunt u kennismaken met onze producten.