Modules op maat

 1. Arrangementen
  Een speciale module om een lijst van arrangementen aan te leggen. Die lijst wordt in een pagina zichtbaar na een klik op de button. Elk arrangement is aanklikbaar, waarna een pagina verschijnt met details. + een tweetal popup-bare foto's in de rechterkolom
 2. Fotoseries
  Vanuit het cms kunnen zeer veel foto's per serie worden geupload. Het systeem verkleint de foto's automatisch tot het juiste internetformaat. Op de pagina staan de tumbnails die aanklikbaar zijn. In de rechterkolom op de homepage komt een foto te staan van de laatst toegevoegde fotoserie
 3. Agenda
  De ondernemer die een activiteitenlalender wil bijhouden voor de site kan de agenda in het cms beheren. Naar keuze kunnen de eerstvolgende agendapunten in de rechterkolom op de homepage zichtbaar gemaakt worden.
 4. Gastenboek
  In het cms kan de beheerder inzendingen verwijderen (bijvoorbeeld als er veel braggel wordt ingezonden).
 5. Forum
  Bezoekers kunnen een discussiepunt openen en daarop kan worden gereageerd.
 6. Nieuwsmodule
  Hiermee kan de beheerder vanuit het cms nieuwsberichten in de database plaatsen. De headlines komen op een overzichtspagina, de 2 of 3 laatste nieuwsflitsen zijn steeds zichtbaar op de site.
 7. Afsprakenkalender
  Een maandkalender waarop de beheerder in het cms de bezettingsgraad van bijvoorbeeld een kamer of een zaal kan aangeven (voorbeeld te zien op www.westerweelde.nl)
 8. Linksmodule
  Beheerder houdt een pagina bij met allerlei links naar externe sites. Desgewenst kunnen de links worden opgedeeld in categorieën of groepen.
 9. Mailinglijst
  In het cms kan de eigenaar een bestand aanleggen van emailadressen. Met één klik op de knop kunnen berichten worden verzonden. Op de site komt de mogelijkheid tot aanmelding voor de nieuwsbrief.
  Desgewenst kan (tegen meerprijs) de lijst worden opgesplitst in nieuwsgroepen. en de nieuwsbrief in een specifieke layout worden gemaakt.
 10. Backup-module
  Een applicatie waarmee de beheerder een veiligheiudsbackup kan maken van de database. Met de knop ‘terugzetten' kan de inhoud worden teruggezet. Handige tool als door een storing alle inhoud weg zou vallen. Ook handig als door een foutje van de beheerder de inhoud werd aangetast.....
 11. Vacatures
  In het cms kan een vacature op de site worden geplaatst. Kandidaten kunnen solliciteren op een vacature. Per vacature worden alle sollicitanten en hun NAW-gegevens + de CV bewaard. In het cms kunnen die worden nagelezen. 
 12. Configuratie-module
  Hiermee kan de beheerder kleuren, titels ed aanpassen.
  Ook kunnen zoekwoorden worden ingevuld voor de metatags.
 13. Modules-op-maat,
  naar de wens van de site-eigenaar.